Ești emotivă
Nu poți oprii plânsul, este ceva natural
Unii plâng când văd opere de artă
Alții când pierd echipa lor preferată etc
Daca plangi nu e rau.
Care sunt cauzele plansului? Ce te face sensibila la cearta?
Sincer, cel mai bine este sa mergi la un psiholog.
O sedinta, doua nu au cum sa iti faca rau. Poate reusesti sa intelegi mai multe despre tine si motivele care te fac sa fi vulnerabila la momente ca cele de cearta.
Daca plangi nu e rau, cum am spus mai sus, dar nu inseamna nici ca e bine.E normal sa plangi dupa o cearta puternica, una care a atins o zona sensibila(despre familie, ceva care iubesti foarte mult), intr-un moment trist sau cand esti stresata.
Stresul e o foarte posibilia cauza a manifestarii emotiilor negative.
De asemenea, nu il stiu pe iubitul tau, cum nu te stiu nici pe tine, dar daca atunci cand va certati acesta te afecteaza(atat psihic cat si fizic), cel mai bine ar fi sa il parasesti.--Scuze daca par bagacios, dar daca iti dau un sfat, iti dau un sfat complet.
Fii atenta cum sta treaba!
Tu treci prin greutati acum, prin care n-ai mai trecut. Am fost si eu in starea aia, esti aproape(nu foarte) de depresie. Ce ai nevoie acum este sa-ti dezvolti banca ta emotionala. Exista 2 tipuri de banci:
1.Banca Financiara
2. Banca Emotionala
Trebuie sa te INTARESTI psihic! Stiu ca treci prin multe, poate de-acum iti vin si ideile de sinucidere(si e normal) dar te sfatuiesc sa nu intri in practica. Daca vrei sa te ajut cu asta, un PM(mesaj pe Facebook) https://www.facebook.com/mariusalexandru.nedelcu/
Poate din cauza depresiei de care suferi? Stiu asta din numeroasele tale topicuri, cei care nu stiu zic ca e ceva normal, nu este ceva normal, sa te simti abatut fara motiv, sa plangi din orice.
Daca inca viata are sens pentru tine atunci nu e depresie daca ai stari rele mereu atunci e cazul sa mergi la un medic psihiatru si sa iei un tratament, ca sa te faci bine.
Diferența dintre cele emotive și cele "puternice" este ca persoanele "tari" nu și arata emotiile, asta nu înseamnă ca nu au și nu simt nimic