anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce am nevoie de biserica pentru relatia cu D-zeu?

Nu pot sa ii spun Lui ce am suflet? Nu pot sa ma caiesc in fata Lui pentru toate pacatele? Chiar am nevoie de popi, de icoane, de moaste, de sfinti, de ingeri, de amenintarile batranei de la parter pentru a atinge mantuirea?
Astept raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Dragă, didi46569, biserica este Casa Lui Dumnezeu. Nu ai învăţat la religie despre asta? Şi trebuie să mergi la biserică, pentru împărtăşit, spovedit, cununie, botez, mirungere(pe astea le face toată lumea în viaţă). Şi, da, ai nevoie de toate astea. Asta dacă vrei mântuire şi să îţi odihneşti sufletul după moarte. Dacă vrei caznă, nu mai lua seama la ce înveţi despre religie. Numai bine.

| kottur007 a răspuns:

Ooops, scuzati categoria!laughing Greseala este mea.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna didi. daca nu ai sufletul curat si inima, degeaba te duci la biserica, la biserica te duci sa te rogi pentrusanatatea ta, pentruiertare de pacate si sa te ajute nu? ori te duci la biserica sa faci parada modei, ca doar asa poti iesi din casa, si sa scapi de gura mamei? nu, te duci ca asa vrei tu si ca nu iti impune nimeni ce trebuie sa faci, poate nu suntem toti credinciosi asa cum ar trebui sa fim, dar avem fiecare credinta in sufletul si inimile noastre, important e sa te rogi undeva unde nu te aude nimeni, doar bunul Dumnezeu, in orice colt de casa, drum, gard, acolo unde vrei tu, acolo este Dumnezeu, si da, avem nevoie sa ne deconectam de casa, de prieteni, si sa mergem la sfanta slujba atunci cand simtim nevoia si o faci de buna voie...e bine sa tii post si sa te marturisesti, dar nu sa faci din asta o obisnuinta, adica pacatuiesti nonstop ca apoi te duci si te marturisesti si vei fi iertat.