Probabil esti la alta varsta, ai alte preocupari, alte griji.Trebuie sa dai mai multe amanunte. Daca simti ca e ceva grav, mergi la medic. Mira
Incearca si o plibare usoara, de minim 1/2h, apoi un dus, si bei un pahar cu lapte cald, cu miere, iar mai incolo, dai filmul inapoi, si incepi sa numeri mental, chestiile faine care ti s-au intamplat in viata, si morala fiecareia, +, te gandesti si la cei implicati in reusitele atel, care ti-au fost alaturi, la bine, dar si la rau, apoi, rememorezi unfilm bun care te-a impresionat in mod deosebit, o carte - idem, si, ai sa vezi k nici nu stii cand ai adormit! Daca, cateva zile nu reusesti, du-te la medicul de familie! Somn usor!
Poate ai o perioada mai stresanta sau poate si varsta e de vina depinde ce varsta ai sau poate nu prea ai activitate peste zi si atunci e normal, nefiind obosita.
Si eu am probleme cu somnul, am fost la un medic, mi-a spus ca trebuie sa las stressul la o parte, sa fiu mai relaxata, eventual sa citesc o carte inainte de somn, un pahar cu lapte ajuta, sa dormi de la 11 jumate daca poti, bea apa multa, ai o minte pozitiva. Daca nici asa nu merge, mergi la medic, poate ai o boala, ceva...
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă:
Xmen22 întreabă: