anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce am senzația ca nu trag suficient aer in piept efectiv se blochează undvea la intersecția gâtului cu pieptul și sunt nevoit sa trag aer in piept, nici acest aer nu este suficient ceva il tine sa nu intre tot in plamani mentionez ca am 16 ani nu am avut niciodată probleme majore de sănătate mai ales care sa implice plămânii sau căile respiratorii si nici nu sunt obez sau cv de genul cand fac efort nu am nimic iar mai ales când joc fotbal parca uita caile respiratorii ca au ceva si nu am absolut nici o reținere in respirare uneori când am anumite treburi care necesita implicare totala uit ca am probleme si respir ok pana trag aer in piept din obișnuință si iar incep problemele. M am mai uitat pe anumite site-uri nu stiu nimic inca ce as putea avea sunt atâtea scenarii dar toate dusea extrem niciunul cu simptomele mele. Dacă mi ar putea spune cineva clar ce as putea avea si un tratament ii mulțumesc din inima!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ca ai acum probleme cu plamanii, poate ai facut covid, sau fumezi... ori ai bronsita.
Mergi la medic sa te consulte si eventual sa faci o radiografie la plamani, pentru a afla ce este rau cu respratia greoaie.
Sanatate multa!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Criză de astm, sau reacție la stres.

| Sophieka a răspuns:

Posibil sa fie o cauza spirituala... Stres, frica, blocaj emotional, probleme in familie sau societate... Ceva ce nu tine neaparat de o problema fizica reala, ci mentala sau sufleteasca. Problema care doar tu o poti rezolva.

| octav005 a răspuns:

Ai făcut cumva vaccin anticovid?

| haileewatson a răspuns:

E a 5-a oara cand vad intrebarea asta. Du-te copilule la doctor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sechele post covid, probleme la plămânii sau paranoia, eu zic ca e paranoia totuși
Mergi la medicul de familie

| mdc98 a răspuns:

Poate faci atac de panica

| MariusDumitru92 a răspuns:

Încearcă să iei 10 zile Fier+Acid Folic și Vitamina C. Este foarte posibil să ai anemie.