| LAYILA a întrebat:

De ce ametesc asa de tare cand fac efort? daca fung sau merg mult pe joc mult inseamna cam 1 km e ceva in neregula? pr meu zicca e din cauza ca nu manac si ca sunt slaba dar nu pot sa mananc mult sa ma ingras dupa, poate trebuie sa iau vitamine ceva... help me fundita :-)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zuzyzuly a răspuns:

Nu respiri cum trebuie, trebuie sa tragi aer adanc in piapt il ti 5 sec si il dai afara.Viteza de respiratie se mareste o data cu viteza, important este sa tragi mult aer in tine.Si trebuie sa mananci ficat(am azuit ca ametesti de la lipsa de fier).

2 răspunsuri:
| danielcretu1980 a răspuns:

Mai bine ai o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume. daca tii cura de slabire drastica, sigur ca ametesti.
nu te infometa, pentru ca pe termen lung iti distrugi sanatatea si viata.
ai grija de tine. ai doar un corp. daca il distrugi, nun primesti altul la schimb.

| LoStEyEs a răspuns:

Da, si mie mi se-ntampla sad mie mi se intampla cand fac pauze foarte lungi ( gen de 2 saptamani ) de cand nu mai fac sportwinking