Deoarece atunci incepe manipularea umana. Incepi sa gandesti si asta aduce cu ea si manipularea. Ajungi sa urasti relatiile de prietenie intre persoane de sex opus, tot ce e mai frumos in viata. Devii stanjenit daca te afli in postura de a avea un prieten de sex opus si fara sa vrei il indepartezi desi nu ai vrea.
Am trait experienta unor conflicte si in afara adoloscentei, mai exact in perioada de maturitate.
Factorul principal care duce la conflicte este ranchiuna!
Orgoliu si de o parte si de alta. E greu sa constati ca adevarul se afla la mijloc ca nici tu si nici cel cu care te certi nu aveti dreptate
Cauzele sunt multiple: schimbari hormonale, conturarea personalitatii, puseurile de energie si rebeliune, descoperirea altui sex - dintr-o noua perspectiva etc
In perioada adolescentina conflictele nu apar doar intre fete si baieti ci pot aparea si intre persoane de acelasi sex.De obicei conflictele se pot datora intereselor comune, schimbari drastice de personalitate, nestabilirea unui interes comun, neconcordante in gandire si opinii. Sper sa-ti fie de folos.Succes!
Pentru ca au puncte de vedere diferite,
fetele vad un anumit lucru intr-un fel...baieti in alt fel
dar sunt lucruri normale...mai tarziu isi vor aminti de ele si vor rade...
in schimb sunt CONTRA violentei intre fete "pentru un baiat" sau intre baieti "pentru o fata" nu mi se pare normal un astfel de comportament ...nu fac altceva decat sa se injoseasca singure/singuri...
asta e parerea mea:*:*:*
SilentRain întreabă:
Alli23 întreabă:
Carmen133 întreabă: