| animos a întrebat:

De ce atunci cand ma aplec ini curge un lichid galben din nara dreapta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Atlantis_6737 a răspuns:

Ai sinuzita si iti recomand sa consulti un medic. E un lucru foarte bun daca se scurge acea infectie ca nu vei fi nevoit sa ajungi la punctie big grin. Am avut dar am scapat noroc cu sarea de mare pe care o dizolvam intr-un vas metalic cu un litru de apa si il puneam pe calorifer evaporand treptat si formand un mediu sarat care iti curata sinusurile dupa ceva vreme. Am facut timp de o luna acest lucru pana sa imi bufneasca infectia pe nas de culoare portocalie, Bleah. Insanatosire rapida!

4 răspunsuri:
| Monica_1290 a răspuns:

Este un muc sau ai puroi in nas.

Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la un medic ORL-ist, ai sinuzita si ai nevoie de tratament. Daca stai cu ea netratata, se va croniciza si va fi imposibil de tratat.Multa sanatate!

| Bobix_Bagabontul_1997 a răspuns:

Va rog ami zice ti si mie ce sa iea de vreo o luna ami curge ce va galben din nas si nu ma do are nimic cheara curge Atata si nici nu amiroase este grav va rog sa Dati un raspus

| Bobix_Bagabontul_1997 a răspuns:

Si mie la fel