anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce atunci cand merg in vizita la cineva, intr-o vacanta de cateva zile...nu pot utiliza toaleta? si evident ca ma balonez si ma doare burta dupa de numai pot.si cum ajung acasa la mine... e vis dupalaughing Voua vi se intampla asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff, LadyCrs naspa, te constipihee hee
Acum serios vorbind, e si periculos, poti face ocluzie intestinala, mai bine maninci chestii care au efect laxativ. La mine strugurii au un asemenea efect, garantat. De asta ma infig in struguri doar in weekend, ca atunci nu sint neaparat obligat sa plec de acasa rolling on the floor Sssss, sa nu mai spui nimanui ca mi-e rusine sa se afle rolling on the floor tongue

11 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Nu am mai auzit asa ceva... Inseamna ca sunt destui de ciudati acei amici ai tai straight face

| Lumy a răspuns:

Si mie mi se intampla la fllaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica amicii tai nu te lasa sa mergi citeva zile la wc?hee hee

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu mi s-a intamplat asa ceva laughing
e naspa laughing ia-ti wc-ul k tinelaughing big grin glumesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adelyyy vrea sa spuna sa-ti iei olita cu tine rolling on the floor tongue

| MM a răspuns:

Nu ati inteles, nu e vorba ca nu o lasa amicii sau cei la care se duce in vizita sa foloseasca wc-ul, ci ca are ea o retinere. N-are nicio legatura cu persoanele din casa, nici cu wc-ul, ci cu psihicul. Pur si simplu ai o reticenta in a folosi wc-altora.Si mie mi se intampla.Trece cu ceaiuri, dar numai cand ajungi acasa la tine.

| ChibiRose a răspuns:

Gandeste-te ca nu e nimeni acolo si ca esti singura in cladire. Du-te fara retineri si usureaza-te ca nu merita sa-ti faci praf stomacul din cauza rusinii, bat-o mama ana sa o bata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuuu...cum sa nu ma lase amicii mei sa merg laughing) problema e a mea... a psihicului meu...nu pot pur si simplulaughing amicii m-ar ajuta ei daca ar putea da nu prea au cum

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ Sensei.Bro mai bine un pampers rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu patesc la fel! De-abia astept sa ajung la buda mea laughing
Nu cred ca are rezolvare, poate daca ai sta o perioada mai indelungata te-ai obisnui.
Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Relaxeaza-te : trece cu inaintarea in varsta!