Tine de genetic da, țin minte că de mic ziceau multi că am brațele mari, dar doar din simplu motiv pentru că le am scurte, dintre prietenii mei eu am brațele cele mai scurte și am 172 înălțime, cu cat ai bratele mai scurte cu atât se vad mai bine muschii(deși unii au la fel masa musculara se poate sa se vadă mai bine pe cineva mai scund ), de aceea majoritatea bodybuilderilor au înălțimea între 160-175cm, cu cat ești mai înalt cu atât se formează iluzia aia mai greu.
E de la gene, eu nu practic vreun sport dar am pulpele și brațele groase. Părinții mei au fost sportivi
Da, tine de gene in cea mai mare parte, dar aceste aspecte mai pot fi influentate si de modul tau de viata.
Copilul mosteneste trasaturi genetice s-au chiar intregul corp de la unul dintre parinti chiar si de la bunici dar poate sa se traga genetic si de la fratii mamei s-au tatalui adica unchi, matusi. ADN-ul e foarte dificil, totul tine de genetica, conditia fizica gras/slab/atletic (adica genul puternic), inaltime, kilograme, iar la trasaturiile fetei acolo e mai greu sunt oameni cu un chip frumos si sunt altii cu un chip mai putin frumos.
Tatal meu la revolutie avea 26-27 de ani si mi-a povestit ca printre acei soldati care faceau parte din plutonul de tragere era un soldat cu o fata de bruta/bestie si foarte gras si solid.
Da, este genetic. Ia exemplul negrilor, ei au un genetic mult mai bun cand vine vorba de masa musculara, pun mai repede si mai multa masa.
Ai dreptate la faza cu bodybuilderi, stiu exemple personale.