Poi daca pe sotie ba o doare capul, ba e obosita, ba a avut o zi grea la job si normal ca trebuie sa faca si ei ceva sa se "descarce".
SA-TI SPUN SINCER, EU NU AM AUZIT PANA ACUM DE TREABA ASTA DAR DACA TU SPUI ASTA, NU TE CONTRAZIC. AI FACUT UN STUDIU PE ACEASTA TEMA?
Ti s-au confesat multi barbati casatoriti sau pentru ca tu esti casatorit si faci asta o fac toti?
Persoanele casatorite se masturbeaza din obisnuinta, pentru ca e precum mersul pe bicicleta... odata ce ai invatat miscarea, nu o mai uiti in vecii vecilor.
Aproape toti barbatii isi fac laba, indiferent ca is casatoriti sau nu. e o placere pe care nu ti-o poate oferi nimeni, nici cea mai tare fata pe care ti-ai dori-o.
Nu cred ca este adevarat lucru acesta. Masturbarea este folosita atunci cand nu au o partenera si daca o au ce rost ar mai avea sa se masturbeze. Poate cei care fac lucru acesta sunt nemultumiti de ceva...
Secretia de feromoni este mai abundenta la femei decat la barbati, se elimina prin transpiratie iar mirosul se desprinde si pluteste in aer excitand glandele sexuale fiind captat de cel care este alaturi de noi, barbatii casatoriti sau cei care au o relatie stabila se masturbeaza mai des pentru ca stau mul mai mult in prezenta unei femei