Pai asta face cofeina, îți agita organismul. Inima e victima colaterala a consumul de cafea.
Depinde cata si ce fel de cafea bei
eu am baut cafea toata viata, si m-am dus la cineva care mi-a oferit o cafea araba, care se serveste intr-o cescuta mai mica decat un tzoi de tuica, ei bine, o inghititura si am simtit ca lesin, mi-a pus restul intr-o cana mare cu lapte si abia am reusit sa o beau, apoi sa aflu ca in cescuta aia erau doua linguri "tower" (cu varf la varf) de cafea, ca asa se bea la arabi
Cofeina iti face creierul să elibereze adrenalină, ceea ce iti accelerează ritmul cardiac. Unii oameni sunt mai sensibili la cofeina decât alții. Cafeaua conține cofeină, iar cofeina crește nivelul a doi hormoni de stres numiți adrenalină și norepinefrină; Când cofeina îți pune creierul și corpul în această stare hiper-excitată, emoțiile tale îți depășesc comportamentul. Iritabilitatea și anxietatea sunt cele mai frecvent observate efecte emoționale ale cofeinei, de asemenea poti inlocui cafeaua obisnuita cu cea decofeinizata sau un ceai verde pentru a evita palpitatiile cauzate de cofeina