Așa mi se intampla și mie și am renunțat la ele deși Intr un mod ciudat corpus se învățase cu ele țigările afectează direct sistemul nervos și nu este recomandat unor persoane cu anumite probleme medicale.
Tot atacuri de panica aveai?
Atacuri de panică nu, dar nici mult nu mai aveam... Îmi făcea rău orișicum amețeam rău de la ele dar fumam una după alta din cauza stresului.
După ce le-ai lăsat, te-ai simțit mai bine? Că eu tot așa mă simt, deși nu am mai fumat de 2 luni. Dar acum simt o si mai mare nevoie sa mai fumez. Sănătatea m-am obligat să le las.
Da m-am simțit mult mai bine tutunul e interzis persoanelor cu probleme psihice nu te simți mai bine fiindcă nu ai tratat problema dar tu când fumai îți făceai mai mult rău fiindcă fumatul creste riscul de a avea probleme de dispoziție, anxietate și atacuri de panică. daca ai probleme cu atacurile de panică ar trebui sa mergi la un psiholog sau psihiatru
Crezi că se pot trata vreodată problemele psihice și atacurile de panică?
Cu medicamentație și psihoterapie da se poate chiar vindeca
Asta se întâmplă când te apuci de fumat, consenție grave, stai calm, nu-i nimic, peste ceva timp o să fie și mai grav