| RoooneyThePuf a întrebat:

De ce cand ma doare capul ma doare numai intr-o parte si nu tot capul.Cand ma doare ma doare ba in stanga ba in dreapta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| εїз a răspuns:

Ori ai stat in curent, ori ai sinuzita

| moonY a răspuns:

functionezi mono, nu stereo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut un documentar pe Discovery despre sughit ...trebuie sa te masezi sau sa te maseze o persoana(acum nu pot sa spun daca specializata sau nu) deasupra sprincenelor... sper ca vezi scapa de sughit.

| ang3l a răspuns:

Eu cred ca te doare de la curent, aer conditionat etc. evita sa stai an curent, ai sa vezi ca va fi ok

| Anda_9811 a răspuns:

Asta inseamna ca ai stat in curent, si ai o anumita sensibilitate pe acea parte. Iti trece cu un Agocalmin, daca nu e prea grav. Daca durerea este acuta, incearca Ketonal pastile, dar e bine sa consulti farmacistul inainte sa le iei.[sunt puternice]