| Melyssuka a întrebat:

De ce cand ma suna cineva care nu cunosc ma apuca frica in inima si imi tremura inima?:-s funda! urgent!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexandrandrei23 a răspuns:

Pai e pentru ca nu stii cine e nu stii ce vra nu stii de ce tea sunat dar sa nu iti fie frica si eu patesc asa ceva nu e nevoie sa te temi pentru asta crede in Dumnezeu si El te va ajuta sunt sigura ca te va pazi de orice rele

4 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Îţi tremură inima? Pe-asta n-am mai auzit-o.
Dacă inima îţi bate intr-un ritm alert, este din cauza adrenalinei.

| кαтнєяιιηєPιєяcє a răspuns:

Bună!
Și mie mi se întâmplă. Dar nu trebuie să îți faci griji, este normal deoarece în momentul respectiv ești luată prin surprinderewinking.
Succes.

| Alexandra_Livia_1998 a răspuns:

Pentru ca ai aceea teama de necunoscut.Ai groaza aceea care te sfasie si totusi intgrebi 'cine este' dar cu o frica ingrozitoare.Totul se formeaza in subconstientul tau:*. Incearca sa nu mai raspunzi la numere necunoscute:*.

| truesensation a răspuns:

Se numeste adrenalina si este un hormon secretat în sânge de glanda medulosuprarenală în cazuri de stres, fericire, extaz etc.