| Natsuki a întrebat:

De ce cand respir aer rece ma doare spatele ffff tare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Posibila pneumonie.
Mergi URGENT la medic!

| Natsuki explică (pentru Bula):

Simptomele mele pe langa asta mai sunt si durere constanta de oase, mai ales daca stau ceva mai mult timp in picioare sau in sezut creste durerea iar dupa un timp o simr din nou mai slaba, uneori se intinde durerea si la gat sau picior, daca duc ceva putin mai greu incepe sa ma doara. Pneumonie am mai avut si stiu simptomele, si nu ma durea oasele ci plamani, nu cred ca e pneumonie.

| Bula a răspuns (pentru Natsuki):

Daca nu este de la plamani, atunci poate fi ceva si mai grav: probleme la coloana vertebrala.
Fara o investigatie complexa doar vei suferi de simptomele dureroase!

| Natsuki explică (pentru Bula):

Ok multumesc

| untu a răspuns:

Asta inseamna ca ai o problema legata de plamanii! Trebuie sa-ti faci analizele de sange, urina si scaune si apoi sa-ti faci radiografia la tomograf sau la RMN! Du-l rezultatele la medicul de familie sau la medicul pneumoftiziolog!

| georgianasiiulia a răspuns:

Nu te doare spatele dar in scihmb te dor plamani. Am patit si am fost la doctor si am avut pleumonie. Du-te la medic. Multa sanatate. Ai impresia ca te doare spatele.

| TeRogLasama a răspuns:

Nu te doare spatele plamanii sunt de vina.Nu cumva ai racit la plamani? Incearca sa iei niste aer dar mai lent si spune-mi daca te doare. Daca da e clar ca ai patit ceva la plamani.Mergi la medic iti va da un tratament si gata.Asta e parerea mea sa nu crezi ca va fi chiar asa.

| Natsuki explică (pentru TeRogLasama):

Am avut pneumonie si stiu cum era, atunci da chiar ma dureau plamani dar acum ma doare din zona lombara pana la gat, si nu ma doare dor doar cand respir aer rece doar ca atunci e super tare si dureros.