| McClod a întrebat:

De ce cand sunt intr-un loc cu multe persoane am stare de ameteala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| an0therkid a răspuns:

Inconstien,urasti multimile

| Laura927 a răspuns:

Ai emoții pe care nu le poti controla

| McClod explică (pentru an0therkid):

Adica mai exact nu ar trebui sa ma uit la acele persoane

| an0therkid a răspuns (pentru McClod):

Da, nu le baga in seama

| McClod explică (pentru Laura927):

Cred ca asta, ca am toate analize facute si sunt sanatos

| Laura927 a răspuns (pentru McClod):

Se mai intampla, pe parcursul vieții o sa se atenueze senzatiile astea.
Bafta

mariana
| mariana a răspuns:

S-ar putea spune ca ai fobie de multime, organismul tau punandu-te in garda, cand te afli intr-o "baie" de multime.
Pentru a scapa de acest lucru, este important sa crezi mai mult in tine si in calitatile tale si sa incerci sa comunici mai mult cu oamenii care-ti sunt agreabili si vei vedea ca, aceasta senzatie de lesin va disparea. Pe principiul:"cui cu cui se scoate", pregateste-te ca, in anul 2014, sa fii mai sociabil si sa lupti cu aceasta fobie ce te bantuie.
Un gand bun si multa sanatate.
LA MULTI ANI!

| McClod explică (pentru mariana):

Multumesc da doar cand e multa lume, si socializez cu multi nu sunt un tip inchis big grin chiar poate prea cu tupeu in socializare :d un an fericit iti doresc

| ElenaSA a răspuns:

Poate anxitate sociala, panica.

mariana
| mariana a răspuns (pentru McClod):

Nu trebuie sa fii un tip inchis insa in subconstientul tau se produce aceasta alarma si vei putea scapa de ea, doar expunandu-te la "baia" de multime.

| McClod explică (pentru ElenaSA):

Tot ce e posibil dar de curand a aparut asta 6 luni si pana atunci nu am avut probleme de genu si nu sunt un tip care sa zici ca nu a iesit in lume...

Răspuns utilizator avertizat