| BonaMeaEUnVampirMyBabysittersAVampire a întrebat:

de ce cand sunt racita mi se creapa buzele? de vreo 2 ani tot asa patesc si e foarte enervant pentru ca ma ustura sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andrei233 a răspuns:

Din cauza temperaturii si lipsei de hidratare.Cand suntem sanatosi, avem un mecanism prin care ne hidratam buzele involuntar, fara sa ne dam seama.Cand suntem raciti, nu se mai intampla acelasi lucru.

10 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

Incearca sa te hidratezi mai bine ...consumand multe lichide!

| benny a răspuns:

Incearca sa iti dai cu strugurel sau cu o crema pentru tratarea buzelor crapate.

| 0rlando a răspuns:

Din cauza deshidtratării. Nu-i nimic neobișnuit. Încearcă să bei cât mai multe lichide de-a lungul zilei, de preferat ceaiuri. Să ai tot timpul ceai făcut și când ți-e sete bei ceai. De asemenea un strugurel de buze nu strică. Găsești la orice farmacie.

| Bijou a răspuns:

Foloseste un strugurel de buze f bun http://forever-aloe-vera.eu/produs/210

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Si mie mi se intampla >.< Adica e si usturator si enervant! x(
Foloseste un strugurel de zmeura sau alt fruct laughing
Este foarte bun plus ca-ti tine si de foame rolling on the floor
Glumeam! laughing
Dar da! Trebuie sa folosesti un strugurel sau un glos! Sunt foarte bune pentru astfel de probleme!winking
Roxy te pupaaa! kiss Fundita? puppy dog eyes

| AllysaDeea a răspuns:

De la frig mi se intampla si mie data cu niste crema de galbenele in 2-3 zile iti trece si ca sa previi dataa de fiecare data inainte sa iesi din casa

| CopilașTembel a răspuns:

Foloseste un balsam de buze cu miere s-au un balsam cu crema hidratanta de la Nivealove struck(sunt cele mai bune produse).Nu-ti da cu limba pe buze deoarece saliva usuca buzele si mai tare.Eu ma mai dau si cu crema Nivea, nu balsamul, merge si cu crema pe buze fiindca este foarte hidratanta.

| andreea16a a răspuns:

Pentru ca ai temperatura. de la asta patesc eu

Răspuns utilizator avertizat
| Bobytza a răspuns:

Incearca sa bei mai multa apa
Minim 2 litri de apa