| ReusxD a întrebat:

De ce cand un om moare, are o tinta fixa? A murit tata si se fix.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabriel643 a răspuns:

Pai este la tara, eu locuiesc la tara se zice ca daca canta pe copac in ograda ta se zice ca moare cineva din familie, dar sa nu crewzi asta eu nu crd in ea, desi cucuveaua nu a cantat la mine.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se spune că acolo vede pe cei dragi de dincolo care îl/o așteaptă!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A ramas cu privirea unde se uita ultima data. Ochii nu se mai misca. Sa-i inchida cineva, sa-i lase pleoapele peste ochi.
Sincerele mele condoleante si multa putere sa poti trece peste asta.

| ReusxD explică (pentru anonim_4396):

Cum suna ccuveaua, ca eu nu am auzit-o

| anonim_4396 a răspuns (pentru ReusxD):

Nu stiu. Nu eu ti-am spus de cucuvea.

| Gabriel643 a răspuns (pentru ReusxD):

Pai este la tara, eu locuiesc la tara se zice ca daca canta pe copac in ograda ta se zice ca moare cineva din familie, dar sa nu crewzi asta eu nu crd in ea, desi cucuveaua nu a cantat la mine.

| Gabriel643 a răspuns:

Exista multe superstitii cum ca cucuveaua daca canta acasa la tine moare cineva din familie, in orice caz asa ii predestinat omului sa moara, nu te poti impotrivi.Cat despre tatal tau cred ca este o mare durerere pentru tine.Eu iti transmit condolante daca inca suferibig grinumnezeu sa-l ierte.De ce are o tinta fixa?, asa-i destinul.