anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cateodata incep sa ma simt trist? Cum sa nu mai ma gandesc la chestii triste sau sa nu mai fiu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Jouliete a răspuns:

Te simti trist fiindca exista in tine o anumita neliniste cu privire la ceva, trebuie sa iti pui singur intrebari si sa iti raspunzi( de exemplu întreaba-te: ce am facut azi sau ce mi-a spus cineva si m-a deranjat? ); pot fi multe, poate certurile sau supararile din trecut sau exista ceva ce iti doresti nu nu poti avea. Apoi dupa ce le afli incearca sa rezolvi chestile sau problemele care te fac trist gasind solutii, si astfel nu vei mai avea la ce sa te gandesti rau, apoi gasesteti o ocupatie care sa te tina concentrat sau fa ceva ce iti place mult pentru a te relaxa si a scapa de stres precum pasiunile sau hobby-urile.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebuie sa atragi doar binele, Youtube legea atractiei

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca ai prea mult timp liber si nu stii ce sa faci cu el.
De ce nu faci ceva util, ca sa iti tii mintea si mainile ocupate, nemaivand timp sa despici firul in patru si sa gandesti negativ?
vad ca ai doar 12 ani, deci ai de facut teme, ai de invatat si in timpul liber, te poti juca sau face sport in casa, ori mici treburi pe langa casa, sa-ti ajuti parintii.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Anastasia dragă, ai un buchet mare de trandafiri din partea mea, imi place ca esti o fata inteligenta si cu capul pe umeri, stii ce vrei de la viata. Apropo pe mine ma cheama Luca si am 22 de ani, spun asta fiindca nu am numele trecut la profil. Si o zi minunata iti doresc. Good bles you!

| Apokales a răspuns:

Nu prea ai cum, dar poti preveni, asta este mai simplu decat sa iesi din acea stare de tristete. Poti sa incepi prin a fi mai atent la alimentatie, prin a face ceva miscare pentru a scapa de stres si poate si alte hobby-uri. Cand spun sa fi atent la alimentatie vreau sa spun ca poti face niste alegeri mai sanatoase si ca exista si anumite alimente care stimuleaza dopamina, hormonul fericirii, sau care te scapa de stres, cum ar fi ciocolata si cafeaua.

| JicaContra a răspuns:

Pune mana pe utube si cauta funny, lol, sau ceva asemanator
sunt videoz care te fac sa lesini de ras
dupa aia tristetea o sa fie o amintire