anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce câteodată văd in ceata brusc fără sa vreau, adică nu văd clar nu neaparat in ceata, sa fie oare de la stat prea mult in fata pc-ului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti va disparea PC-ul :O

| Strongerthanyou1 a răspuns:

Si eu am datorita hipoglicemiei, mai clar, imi scade glicemia, am lipsa de calciu si de aceea vad asa! Si una dintre cauze poate fi si statul la calculator!

| noisolpXekuNemertXe a răspuns:

Păi cât de des se întâmplă? Și în primul rând se duce după ce clipești de vreo câteva ori? Sau rămâne? Dacă se duce, cred că nu e o problemă. Cred că e ceva legat de vâscozitatea secreției lacrimale sau poate că ochiul n-a mai fost umezit cum trebuie de ceva vreme sau e de la impuritățile care se adună pe cornee. Nu știu sigur cauza, dar știu că nu e o problemă... Când ești obosit și ți se închid ochii parcă apare mai des...

| Nimeni10 a răspuns (pentru noisolpXekuNemertXe):

Cam des in ultima vreme dar se imi revin imediat, n-am probleme cu subtitrarile de la tv sau citit, bănuiesc ca din cauza calculatorului, telefonului, nu prea dorm cum trebuie.

| noisolpXekuNemertXe a răspuns (pentru Nimeni10):

Sincer, nu știu exact; nu sunt oftalmolog; mi-am dat cu părerea. Am studiat puțin pe internet și cred că e totuși vorba de oboseală a ochilor. Aia apare de la citit, uitat la TV sau la ecranul PC-ului; practic de la orice activitate care în care e implicată atenția vizuală pentru un timp mai îndelungat. Cred că e de la PC. E recomandat ca din 15 în 15 minute de concentrare la un ecran să se îndepărteze vederea la cel mai distant punct posibil din cameră (de preferat un punct situat la peste 6 metri de ochi)pentru relaxarea acestora, iar în cazul lucratului târziu pe PC, e recomandată ținerea luminii aprinse în cameră și utilizarea modurilor de noapte ale dispozitivelor (ca să reducă lumina albastra emanată de ecran).