nu stiu ce ai reclamat la OPC dar asa se intampla in tara asta, nu esti luat in serios cand iti ceri drepturile decat daca, eventual, bati cu pumnul in masa si faci valuri. Ti-o spun din exeperienta. Dar trebuie sa dispui de timp si nervi tari. Poate ar trebui sa dai un telefon si sa vezi ce s-a intamplat cu sesizarea ta. Cu siguranta, ti se va pune ca nici nu s-a primit. Mai lupta, draga mea, caci "o lupta-i viata", nu-i asa?
Ai sunat la o televiziune? Iti poti pastra anonimatul! Asa si cei de la OPC vor fi trasi la raspundere!
da telefon, faci plangere si ceri un numar de inregistrare! cel putin asa esti 99% sigura ca cineva se ocupa de reclamatia ta, bafta!
Stiu si eu foarte bine asta...acum o luna m-am intoxicat din cauza unor chipsuri expirate din cauza lor mi-au aparut niste bubite pe fata si am fost si la dermatolog, dar nimic...si exact acum cateva minute m-am dus sa cumpar ceva si era expirat, de ce nu se fac controale? poate oamenii in varsta nu pot vedea data expirarii si uite asa se intoxica oamenii...