anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce de când nu mai beau energizante și mă limitez la o cafea pe zi, dimineața, mai am momente când sunt nervos? Când beam nu mă simțeam de loc așa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Curios2019 a răspuns:

Lipsa de cofeina poate manifesta acest sentiment. Dependenta de astfel de substante creeaza dopamina, in lipsa ei, creierul incearca sa te stimuleze sa mai consumi, daca refuzi devi agitat si ai o stare de nervozitate. La fel si cu nicotina

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Un consum moderat de cafea protejează împotriva insuficientei cardiace - moderația fiind 2 căni.

Așa că mai "bagă" măcar una!

| TimberWolf a răspuns:

Dependenta da irascibilitate, bre sportacus nu te plictisesti sa tot intrebi bazaconii?

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil energizantele ți-au provocat dependență.

| DrMihailoviciS a răspuns:

Sunteți dependent de cofeina... Este exact ca și la fumători, dacă nu fumează ceva, parcă mor!