Dimineața ești cu stomacul și colonul gol sau aproape gol, pe parcurs, se mai pun niște kg în plus cand introduci mâncarea, asta pana o elimini pe cai naturale, dar se va tot repeta. Nu kg alea aduc probleme, ci kg de țesut adipos (grasime).
E foarte simplu.In timpul zilei mananci si bei, nu-i dai timp organismului sa proceseze alimentele.Deci seara e normal sa cantaresti mai mult decat dimineata.Partea cu "cand ma masor"e o tampenie.Cred ca nu stii sa te masori. Dimpotriva, seara esti mai scunda, nu mai inalta, pentru ca in timpul zilei vertebrele coloanei se taseaza
Eu ma refer la masurile de la burta nu de la inaltime
sa le iau in considerare masurile de la burta de dimineata?
Pai na se acumuleaza mancarea bautura...dar eu nu cred ca e o diferenta asa de vizibla, probabil nu te-ai uitat tu bine
M-am uitat destul de bine si am adaugat 2 centimetru e normal?
Dimineata arata mai putine kg.
Dar cand te masori te rog nu-mi spune ca ai mai putini centimetri ca nu are logica.
Eu ma refer la centimetrii burtei, e normal ca am adaugat seara?
Eu strang burta mereu cu ceva si ma ajuta.Altfel ar creste necontrolat.
Cum adica o strangi?
Ce-i aici așa greu de înțeles?
N-ai văzut in filme tot felul de corsete prin secolul trecut?
O simplă centurä poate ajuta.
Vrei să-ți desenez?
Buna. Tuturor ni se intampla asa, deoarece ziua mâncăm, se strang calorii, daca te cantaresti seara, probabil nu s-a digerat tot, pe cand, atunci cand dormi, se digera absolut tot ce ai mâncat ziua, si cand dormi arzi calorii (mi se pare ca 1.1 calorii pe oră), iar dimineata când te cantaresti este normal sa ai mai putin... Funda?
Hehe. Asta e normal. Dimineata esti cu stomacul gol. Dupa masa ai mancare in burta si de asta ai cateva kg in plus
Buna! Pentru ca noaptea cand dormi arzi calorii.Si dimineata esti mai usoara. Iar dupa o masa sau doua asimilezi caloriile care le-ai ars cand dormeai. Funda?