| Mara6392 a întrebat:

De ce, de fiecare dată când beau o băutură cu alcool, îmi vine să fac treaba mare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Alcoolul si cafeaua sunt diuretice, de aceea iti stimuleaza intestinul gros si te trimite la wc.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fiindcă nu ai mai fost de mult timp la toaletă. Că dacă nu ai avea ce, nu ți-ar veni.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu mai bea porcarii!

| sammie a răspuns:

Poate pentru ca nu esti obisnuit. Daca bei rar se intampla. Si eu am avut problema asta cand beam suc foarte rar. Dar cand am inceput sa beau aproape in fiecare zi n-am mai avut probleme.

| literallythesamebruh a răspuns:

Salut! Sună a sindromul unei afecțiuni. Am mai auzit acest lucru, însă nu îți pot detalia, deoarece nu sunt în domeniu și nu vreau să spun ceva greșit. Du-te la un medic.

| bookofknowledge a răspuns:

Https://www.medicalnewstoday.com/......les/319165
citeste putin, fi atent ca si cafeaua are efect similar.:(
https://patient.info/......-diarrhoea
ambele cresc peristaltismul(muschi se contracta mai tare, se misca mai mult, deci si scaunul iese mai repede), problema este ca nu se reabsorbe apa, si de multe ori ar iesii diareica.

| alindumitru083 a răspuns:

Ai o sensibilitate la alcool se pare. Cel mai bine, nu mai bei, oricum alcool-ul nu este bun.