anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce de fiecare data cand fumez imi vine sa fac treaba mare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa ce cresti mai mare, pe langa faptul ca o sa gafai cand alergi 2 m, si iti strici plamanii, si cand o sa fii racit o sa zici ca daca treci cu bine de raceala aia si nu mori, e bine, mai incolo n-o sa mai simti nevoia sa te duci la baie, ca te caci pe tine din reflex, din chimicalele din tigara, care iti face supapa sa nu mai tina happy

Nu mai fumati

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt în aceeași situație, dar nu prea îmi place, vreau mai întâi la wc și după la fumat, uneori o sting, fac treburile și o aprind, idk, mă simt mai bine așa ))

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mi-ai dat o idee buna cu stinsu' cred ca asa o sa fac si eu, si after i come back de la wc o aprind

Hei, nu este o soluție, și pe mine mă face să merg la wc când fumez, dar asta e rutina mea, căci am pitici pe creieri, mă simt bine psihic așa.

Cred ca o fi o cauza gastroenterologica la mine.
Norococu meu ca fumez doar cand sunt in casa ca, afara nu fumez deloc.

| Porcusorul a răspuns:

Din cauza unei asocieri. Probabil ca de fiecare data cand faceai treaba mare fumai.

| anonim_4396 explică (pentru Porcusorul):

Nu am fumat niciodata in timp ce eram la wc happy