| queneen a întrebat:

De ce de fiecare data cand mananc ceva dulce sau beau ceva dulce seara mi se face rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ia un calmant, ibuprofen ajuta

| Celcestietot a răspuns:

Datorita constitutiei fizice cel mai probabil.

| Sofer a răspuns:

Ai mâncat ceva mâncare normala sau ai băgat pe stomacul gol?

| queneen explică (pentru Sofer):

Am ciugulit azi de 3 ori

| aXy99 a răspuns:

Sunt mai multe posibilitati:
1.Mananci prea mult.
2.Ai deja stomacul plin inainte sa consumi dulciuri. (vezi 1.)
3. Esti sensibil la carbohidrati simpli.
4. Ai diabet. (improbabil)

| MaryMaria333 a răspuns:

Poate ai mancat baut prea mult si de aia sau nu tia picat bine

| queneen explică (pentru MaryMaria333):

Mai devreme am luat doua guri de lapte cu nesquik si acum ma doare stomacul putin dar imi vine sa vomit

| MaryMaria333 a răspuns (pentru queneen):

Posibil de la alt ceva daca zici ca numa 2 guri. Mie cand imi era rau ma puneam si dormeam nu luam nimic.

| Reghqen a răspuns:

Mergi la medicul de familie, posibil că ceva nu e în regulă, iar corpul reacționează așa (senzația aia de rău, de vomitat, câteodată și dureri de cap) adică cu semnale în care îți face să înțelegi că ceva nu e în regulă.
Posibil că mănânci și prea multe, ai grijă ca de la prea multe dulciuri o să faci diabet.
Încearcă să mănânci cât mai puține dulciuri, dacă nu încearcă să nu mai mănânci câteva zile iar apoi să încerci să mănânci iar, dacă te simți iar rău e clar că ai o problema și trebuie să te viziteze medicul de familie.

| queneen explică (pentru Reghqen):

Eu nu prea mananc dulciuri in general fiindca mi se face rau doar cand le vad prin magazine sau pe net o gramada de ciocolata
Foarte rar mananc, cand mi se face pofta si de fiecare data mi se face rau.

| Reghqen a răspuns (pentru queneen):

Simptomele pot fi datorate unei afecțiuni gastro-duodenale ( gastrita, etc) sau unei boli de reflux gastroesofagian.
Mergi la medic!