Pai nu a zis nimeni ca e bine, da vrand nevrand vara te prinde soarele si te bronzezi.
Da cine a zis ca e bine? nu stiu, poate ca se schimba pielea, dar parerea mea este ca nu e bine sa te bronzezi, pentru ca razele solare contin raze ultraviolete care pot dauna mult celulelor pielii
Cine te-a invatat ca e bine sa te bronzezi? Nu ti-a spus deloc bine, dar nu prea e bine dar chiar daca nu vrei razele soarelui te prinde sau poti sta numai in casa daca nu vrei
E bine ca arati mai fain, mie imi place bronzul de pe mine, oricum vara te prinde imediat. Daca te-am ajutat cu ceva funda!
Nu a spus nimeni ca e bine sa te bronzezi dar nici nu a spus ca nu e bine...te bronzezi din proprie initiativa sa arati mai bine cu pielea colorata
Bronzul este o „fiță".
Este bine să te bronzezi, să nu fii „alb ca brânza" și să zică lumea că ești extraterestru.
Din contră, soarele îți arde pielea, poți face insolație și mai transmite si raze ultra-violete, pentru care ar trebui să porți ochelari și pălărie!
Nu e bine deloc daca nu te protejezi faci cancer de piele si o sa ai mai multe griji pe cap deci nu iti recomand sa te bronzezi asa de mult...
Nu e bine sa te bronzezi pentru ca razele dauneaza pielii insa unii fac asta pentru a arata mai bine
Bună.
Soarele ajută la fixarea vitaminei D, dar asta nu înseamnă că ai voie să te expui la soare fără cremă fotoprotectoare.
Pa, pa.
Nu cred ca a zis nimeni ca este bine sa te bronzezi, asta tine doar de estetica.Ne bronzam ca sa aratam mai "bine", nu pentru ca ajuta la ceva.