| funnymind a întrebat:

De ce este grav daca nu-ți vaccinezi copilul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
38 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Sonia822):

Presisti in prostia,ignoranta de care dai dovada, asta dupa ce majoritatea inclusiv celor morti de gripa sau copii care nu au primit vaccin sunt in cazuri de moarte, nu promova asa ceva omule, ar trebuie sa fie interzis asa ceva, promovezi moartea, cati copii sunt autisti care au facut vaccin cati? nici macar 1% din cei vaccinati
Https://:///......accina.htm

Date oficiale INSP: Vaccinul ROR are cea mai mare rată de refuz dintre vaccinurile din România, chiar dacă epidemia de rujeolă a făcut 59 de morți, majoritatea bebeluși nevaccinați

| RAY a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=ms6SdAwlJ_I
Pro TV - Vorbeste Lumea - Conf. dr. Mihai Craiu vs Olivia Steer

| minrest a răspuns (pentru suntserios):

Da, ti-as da dreptate, dar de sa ii omoare pe ai mei? A fost recent o epidemie in vestul tarii, tocmai datorita acestor conspirationisti anti-vaccinisti iresponsabili.

| mgtow a răspuns:

Vaccin sau nevaccinat, copilul tau cand primeste primul biberon de lapte apoi prima lingurita de mancare e condamnat la boli, chimicalele vin deja in tot ceea ce consumam. Pedegeaba poti spera ca va trai 200 de ani dar e posibil sa nu prinda nici pensia. E totul controlat sa murim inainte de termen.

| LoveSleep a răspuns:

Mă gândesc să-mi fac o afacere cu coșciuge din alea mici pentru copii, pentru ăia 30% de care ziceai. Și numărul e în creștere.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sonia822):

" A se observa ca are virusul", asta e si ideea. Sau tu habar nu aveai asta?

Scuza-mi impertinenta, dar ce studii ai? Sincer, ai facut facultatea la privat sau la stat?

| SporeBox a răspuns:

Poate sa se imbolnaveasca si sa ajunga la spital sau sa moara