anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce femeile nu urineaza din picioare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Pai, parerea mea este ca barbatii pot urina si ei stand pe wc, ca si noi femeile, singurul lucru care ne deosebesc de ei este ca femeia are vezica urinara mai scurta fata de ceea a barbatilor, ar fi multe de explicat dar nu cred ca trebuie sa intram acum mai in amanunte.Consulta si tu un manual de anatomia generala a omului si vei gasi raspunsul dorit.Si inca ceva femeile cum au vezica urinara mai scurta se stropesc daca ar face din picioare, pe cind barbatii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am o prietena care si-a invatat baietii si sotul ca acasa sa urineze stand pe wc, pentru ca nu suporta capacul uitat ridicat si. ultimii picuri pe rama toaletei. la ei toaleta este impecabila tot timpul. cred ca a facut bine happy

| CAsToReL a răspuns:

Cine ti-a zis ca nu urineaza din picioare femeile? Poate nu ai vazut tu. Majoritatea sunt complexate ca nu au directie ca noi... si poate te aia se aseaza jos...

| sdafdfkdafkladjakl a răspuns:

Pot urina din picioare daca dau drumu' direct jos pe iarba. Dar ele nu au furtun pentru directionare ca noi, si lichidul iese ca dintr-un rezervor de WC: tare si la vale!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca nu au aceleasi organe ca si barbatii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe unde?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am vazut fete prin camin care urinau din picioare. vorbesc serios