Acea umflatura mai proeminenta este asa numitul munte a lui Venus care de fapt este un triunghi carnos acoperit incepand cu pubertatea cu fire de par si apare bombat deasupra osului pubian adica a pubisului. Aceasta parte mai proeminenta se continua cu labiile (buzele) mari si labiile mici care sunt 2 perechi de cute de piele mai mult sau mai putin carnoasa aflate de fiecare parte a vaginului, au rolul de a proteja clitorisul cat si cele 2 orificii ale uretrei si vaginului. Tot acest ansamblu exterior al aparatului reproducator al femeii reprezinta asa numita VULVA care este organul genital extern feminin si ocupa intreaga regiunea dintre partile interioare a coapselor numita perineu. Este specifica tuturor femeilor si se dezvolta indiferent daca femeia este slaba sau grasa nu cum afirma anumite persoane care-si exprima parerile cu totul.....profane.
Ceva mai frumos nu puteai spune?
De plinute ce sunt!
Asa e mai bine?
Dap. E mai bine.
Acum imi esti datoare.
Nu cred.
Adica vrei sa mint? La intrebari din categoria stupid question, inca am fost cuminte...
Nu trebuie sa minti dar n-ar strica un pic de sugar coat.
Am si din ala, dar cand consider ca e cazul! Acum nu am considerat, am spus mai inainte de ce! Cand o sa mai si gandim putin inainte de a pune intrebari...
Fiecare cu ce poate, nu toti oamenii sunt genii, dar nu ajuti persoana cu nimic daca ii raspunzi urat.