anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ghinionul se ține de mine?
Am avut covid şi am ajuns la spital am avut insuficiență respiratorie şi acum sunt bolnavă.
Nici acasă cu parinții nu ma ințeleg iar acum nu-mi gasesc loc de muncă.
Parcă am doar ghinion
eu n-am dreptu la fericire?
Voi cum reuşiți sa fiți fericiți? Ce vă bucură? aveți rude/prieteni care va fac fericiți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acasa ma simt bine, am masina dorita, consola necesara si locuinta ideala. Cand ma satur de una sar pe alta nu imi trebuie prieteni aia mai mult ma incurca

| Frank51 a răspuns:

Mă face fericit faptul că trăiesc și sunt sănătos, că mă înțeleg perfect cu familia și cu prietenii, chestiile astea de bază. Mai sunt perioade proaste dar așa este viața.

| gabicoo a răspuns:

Faci trolling! Într-o postare anterioară aveai te plângeai că nu-ți poți face un iubit la locul de muncă! Aici spui că nu ai loc de muncă! Hotărăște-te!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai vaccin?

| Mihaela2023 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am vaccin şi tot am luat virusul,
eu dacă nu lucrez nu ies din casă, părintii mei sunt cei care au adus adus virusul

| anonim_4396 explică (pentru Mihaela2023):

Pai si ei cum se simt? Daca tu ai insuficienta ei au poate si mai mult. Eu zic ca la tine era temporar si nu e chiar foarte grav, faci din nou un test de suflat si sa vezi. O sa fie bine doar ca trebuie sa incepi sa fii independenta chiar daca incepi de la 0. Si in chirie e ok atata timp cat poti sa traiesti mai bine si sa ai un job mai bun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E o chestie temporară.
Credința în Dumnezeu și optimismul mă țin în viață. happy

| literallythesamebruh a răspuns:

Toata lumea are dreptul la fericire, inclusiv tu.
Nu este bine sa iti pierzi speranta indiferent de situatie. Curand vei vedea ca totul in viata ta se va indrepta fix atunci cand te astepti mai putin. Pe mine, orice lucru minuscul ma face fericit, chiar daca am si o multitudine de momente cand sunt cu moralul la pamant sau nu reusesc sa realizez nimic din tot ceea ce imi propun.