| SunShine_3102 a întrebat:

De ce gynecologistul paraseste camera cand incepi sa te dezbraci, avand in vedere ca mai tarziu oricum se uita acolo?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Din bun simt.

| BRG a răspuns:

Se spune ginecologul și din bun simț părăsește camera în timp ce tu tge dezbraci.

| emima a răspuns:

laughingnu am mai auzit asa ceva am fost si eu la ginecolog dar nu a facut asa ceva dar probabil ca sa nu se simta persoana respectyva intimidata

| T. AC a răspuns:

El iese afara sa aiba persoan consultata intimitate sa nu se simta de parca ar fi striptoza si e in firea respectului un pic de intimitate trebuie acordata nu prea exista rusine intre mine si amici mei sau prietene dar cand se schimba intorc spatele din respect sau ies daca se poate chit ca pe ele nu le deranjeaza

| kaTTsu a răspuns:

Din bun simt happy atunci isi face meseria...si cand te dezbraci tu ce vrei? sa stea sa se uite la tine?

| Klara a răspuns:

Ca sa nu-i ia la goana hormoniilaughing Sunt si doctorii oameni, ce naibawinking

| SunShine_3102 explică:

Pai nu stiu, de aia intreb

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Ca sa intrebe."prostii"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia zi tu, unde se uita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ginecologbig grin