| aalexandraaa a întrebat:

De ce imi cresc cosuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Bună,Alexandra!
coşurile le ies de obicei adolescenţilor pentru că sunt în perioada de pubertate.nu îţi face griji, le poţi face să dispară uşor. Uite cum:
iei o feliuţă de lămâie, o pui pe locul unde sunt cele mai multe coşuri, şi o laşi acolo timp de vreo 10-15 minute.şi repeţi exerciţiul o săptămână.iar dacă sunt mai multe, două.
Succes!

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deoarece esti la purbetate esti adolescentă, pînă la 20 și ceva ani tot î ți cresc coșuri.Dar nu le stoarce că o să arate nasol, maschează le cu un fond de ten sau baton corector teea tree de la oriflame care este special pentru coșuri.

| bobik91 a răspuns:

Depinde cati ani ai? daca ai 14 ani asta este varsta in care ar trebui sa iti inceapa menstruatia. si din cate stiu eu aproape la orice fata inainte cu 2-3 zile de menstruatie ii cresc cosuri dupa care dispar cand se termina si menstruatia. daca nu alt raspuns nu iti pot oferi. pup :*