Bună.
Hei, ai sindrom depresiv prelungit!
Mergi la psihologul școlii pentru sfaturi, ai nevoie de ajutor.
Mulți sunt care nu au ce pune pe masă dar nu se gândesc la moarte, îl poartă pe Dumnezeu în suflet și nu se lasă învinși de provocările vieții, ci îi maturizează și dornici să lupte pentru supraviețuire.
Pa, pa.
Doamne nu poti vorbi asa,nu ai voie nici sa gandesti la asa ceva, cati ani poti avea? rezista inca putin este doar o etapa a vietii tele, capul sus.
Si eu am fost in situatia in care am vrut sa ma sinucid. Stateam afara noaptea la scara cu un cutit in mana sperand ca am forta de a mi-l baga in piept. Insa exact la fix a venit un prieten si mi-a explicat ca nu e bine. Daca e din cauza banilor ar trebui sa incerci sa nu asculti pe cei care te jignesc si sa inerci sa vorbesti cu prietena/prietenul in care ai cea mai mare incredere. Te deschizi astfel si iti vor da incredere si speranta ca va fi bine. Si iesi si distreaza-te pur si simplu prin parc cu cei apropiati si uita de probleme. Si cine stie poate situatia financiara se va schimba. Sanse pot aparea de oriunde si at cand te astepti mai putin. Sa ai mare grija de tine! >