Pai daca ti-e foame, ai minca ceva si asta inseamna ca ai pofta de mincare. Ca nu ai chef de ce ai prin frigider, si ai vrea cu totul altceva, asta e altceva.
Cand ti se face foame, senzatia iti vine in gura si simti si gustul mancarii de care organismul tau "cere" (are pofta).
Daca mananci gustul poftit, atunci senzatia de foame dispare cand organismul "s-a aprovizionat" cu materialele pe care le-a cerut prin pofta.
Sărăcuțul!
Ești flămând și nu ai decât sarmale, salata boeuf, chestii cu multe calorii și țevi saturat de ele?
Fă-ți un sandviș, niște cartofi prăjiți, mai de McDonald's.
Iti e foame pentru ca organismul tau e obisnuit sa manance la o anumita ora si nu ai pofta pentru ca nu ai nevoie de mancare.
M-a înșelat iubita acum 4 zile, cu cel mai bun prieten
Ești sigur că îți e foame? Fă experimentul ăsta: oricând ai senzație de foame întreabă-te "Aș mânca un măr?". Dacă da, înseamnă că îți e cu adevărat foame. Dacă n-ai chef să mănânci mărul înseamnă că nu îți e foame. S-ar putea doar să te plictisești și ca activitate să ai senzația că îți e foame deși nu e așa. Dacă doar ai senzația, doar bea niște apă și trece. Sau găsește ceva de făcut, înafară de mâncat
Mie poate sa imi fie foame, si sa nu am chef sa maninc marul. Pentru ca nu imi plac merele. Trebuie sa fie un mar cu adevarat bun ca sa il maninc in orice situatie.