| Kevin1975 a întrebat:

De ce imi simt apasata ceafa? In zona la cerebel, e de cateva luni asa. Cand dau din cap mi-l simt foarte greu si imi tremura, oare de ce? Simt ca si cum as apasa cu degetul la inceputul cefei ( acolo unde nu se simt oasele, sus de tot pe langa par sau chiar pe par )Ma gandesc sa nu fie vreo tumoare, pentru ca o cunostinta a avut si cam simptomele astea le avea. Mi-e frica sa nu le confund cu o raceala ca el.Cand ridic capul simt o greutate mare in zona aia nu stiu acum cum sa explic mai bine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CuriousStuff a răspuns:

O tumora pe care sa o simti doar ca o greutate fara sa dea si alte simptome e aproape exclusa, dar pentru a fii sigur si pentru a depista ce ai trebuie sa mergi la un control medical prima data la medicul de familie, apoi eventual la un neurolog si sa-ti faci si un CT cranian daca medicul recomanda asta.