Ori raceala ori infectie... da fuga la medicul ginecolog ca nu e ceva normal
Bafta
In mod frecvent? Se mai poate intampla sa iti vina la inceputul lunii(1-2) si apoi la sfarsit (30-31). Daca se respecta intervalul de 28-30 de zile e ok. Insa daca nu, mergi la un medic ginecolog si fa un control. Succes.
Pai daca esti la inceputul menstruatiei(adica daca ti-a venit de vreo 2/3 luni) asa se intampla la unele fete pana se regleaza, daca ai de mult aceasta problema e probabil o infectie.Intreaba-ti mama si du-te la ginecolog.
Si eu am trecut prin aceeasi problema.Am tot amanat sa ma duc la ginecolog pentru ca nu imi place sa merg acolo, dar nu e de joaca.Sanatatea primeaza. Mi-au dat niste pastile de intarire si apoi am continuat cu anticonceptionale.Acum nu mai am probleme. Cel mai bun sfat du-te la ginecolog.
Chiar daca nu ai curaj, sfatul meu este sa te duci la medic.Sincer nu o sa-ti para rau! Bafta
Cred ca e mai degraba o dereglare hormonala. Trebuie sa te duci neaparat la ginecolog cat mai repede.
Si eu patesc la fel.Am fost la doctor si mi-a zis ca nu e normal, e posibil sa fie infectie ori candidoza vaginala care e tot o infectie dar mai agresiva ca infectia normala la asta exista si dureri de ovare foarte mari si dureri in zona coloaneii si rinichilor. Trebuie neaparat sa mergi la medic si o sa iti dea reteta.Eu am luat reteta am luat pastilele si dupa ce am luat pastilele nu mi-a mai venit doaua luni si mi-a zis doctoru ca e normal fiindca iti regleaza menstruati.
Sa stii ca si mie mi-a venit luna trecuta tot de 2ori pe luna. Probabil e o dereglare hormonala. Mama imi zicea ca e ceva normal, pentru ca am 1an- 1an si ceva de cand mi-a venit si nu am de ce sa ma ingrijorez, asa ca nu iti mai face probleme si relaxeaza-te. Dar totusi te poti duce la un ginecolog. Eu nu am fost ca ma simt jenata oricum Bafta!
Poate fi la inceputul si sfarsitul acelei luni. Si este normal, daca s-a scurs macar 25 de zile intre ele.
MoNiTzZi întreabă:
dobrin1019 întreabă: