De ce este asa important micul-dejun?
Dupa perioada de repaus din timpul noptii avem de nevoie de o masa cu alimente sanatoase care sa ne ofere energie. Micul-dejun este o sursa importanta de calorii, fibre si minerale. Cei care servesc in mod regulat micul-dejun au o tendinta mai redusa de a consuma alimente grase si bogate in calorii pe parcursul zilei. Aceasta si pentru ca micul-dejun reduce foamea de mai tarziu, astfel gustarile din timpul zilei se vor rari. Micul-dejun nu numai ca mareste puterea de munca si rezistenta necesara desfasurarii activitatilor pe parcursul zilei, dar are si un efect pozitiv asupra dispozitiei generale.
Crede`ma si mie mie rau cand aud de profa de Romana si de profu de Mate...
Ti-e rau pentru ca nu mananci dimineata. Micul dejun e cea mai importanta parte a zilei, trebuie sa mananci sa ai energie toata ziua
Poi... nu sunt doctor dar depinde, la ce ora te trezesti dimineata? Si incearca sa mananci seara.Am o intrebare apoi pe dupa-amiaza iti trece greata?