| Andreix2245 a întrebat:

De ce imi zcvagneste tot corpul? Cand stau in picioare uneori mi se intuneca privirea.In palme simt niste,, furnicaturi". Anul trecut am avut aceste stari si am facut niste analize si un RMN si nu am avut nimic.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ridici prea repede și sângele nu-ți mai vine în creier în cantitate suficientă. Este normal, soluția e să nu te mai ridici brusc. Să știi că atunci când faci lumânarea și te ridici brusc poți chiar și leșina.

| ihacoswhy a răspuns:

Mi se intampla asta zilnicbig grin
Ma ridic, mi se intuneca privirea si simt ca trebuie sa ma sprijin de ceva ca sa pot stau pe doua picioare. Asta e din cauza ca te ridici prea brusc. Mie doctorul mi-a spus ca s-ar putea sa am anemie prin carenta de fier. Nu cred ca are legatura cu vreo tumoare sau ceva(sper). Consulta medicul si o sa-ti spuna el ce sa iei.

| Davinna a răspuns:

Depinde de momentul zilei in care iti apar aceste simptome. Poate sa fie din cauza ca nu mananci (scade glicemia) sau Calcemia ta este scazuta. Ar mai fi posibilitatea sa fii anemic dar depinde de momentul cand ti se produc aceste simptome. Dimineata in general cand nu mananci aceste simptome sunt normale, sau cand faci efort si organismul tau e slabit din cauza ca nu este alimentat suficient.