Cred că numai gândul că trebuie să mergi la meditații, după cursuri, te deprimă. Probabil nici nu îți place ceea ce faci, dar accepți, fiindcă n-ai încotro. Nici nu mă mir că se instalează oboseala, atât fizică (lipsa energiei, stări de slăbiciune), cât și mentală (incapacitate de concentrare).
Vorbește cu profesorul și roagă-l să schimbe orele de meditatii in weekend, când ești mai odihnită.
Incearca sa schimbi eticheta zilei de marti din cea mai grea si obositoare, in ziua cu cele mai multe motive de a zambi. Numara motivele pe care le-ai gasit si de cate ori ai zambit, apoi seara, chiar daca obosita zambeste larg pune-te in pat si te vei trezi odihnita intr-o minunata dimineata de miercuri.
La mine merge in fiecare zi. La tine de ce nu ar merge doar marti?
Eu cred ca singura ti-ai format o imagine negativa despre ziua de marti findca asa s-a intamplat sa fie in trecut adica mai grea(sau poate ai avut ghinion sau orele de la scoala sunt mai grele) si cumva ti s-a format o reactie automata de indispozitie sau mai bine zis o stare de "molesala" care apare de fiecare data in aceasta zii a saptamanii. Si deci o singura zi din viata ta(o marti din trecut) a afectat toate zilele care vor urma ca fiind aceeasi zi a saptamanii(adica toate zilele de marti care vin).
Cred că tu ești în stare să ne dai nouă sfaturi
Întrebarea mea este invers: de ce mă simt bine doar marți, iar în restul zilelor mă simt rău?
De apreciat faptul că îți dorești mai mult