-singuratatea
-defaimarea
-discriminarea
-nedreptatea
-inselatoria
Uneori te saturi sa te mai confrunti cu toate astea.
Aceste persoane isi doresc moarte intrucat pentru ele daca au esuat intr-un anumit plan au pierdut instant si razboiul, ceea ce nu este adevarat.
Aceste persoane nu au pe cineva care sa le aline durerea, nu vor sa vorbeasca sau nu pot sa discute cu nimeni despre problemele lor, despre visurile care le-au fost spulberate din cine stie ce motive...
Se ajunge la depresii si dupa la sinucidere.
Este doar parerea mea.
Bafta!
Deci da, si neimplinirea anumitor visuri poate duce la astfel de dorinte macabre.
Acele persoane sunt ceva soi de atei informaticieni. Adica daca aufacut greseli destule, sau n-au trecut de vreun level (a se intelege etapa a vietii) cred ca daca ar murii, ar lua-o de la capat. Desigur, ar repeta probabil aceleasi greseli...
Neimplinirea anumitor visuri ar putea fi un motiv bine intemeiat...Sunt multe motive, cu ar fi:
-neitelegerile cu cei din jur,
-certurile cu parintii...
Spre exemplu, cand un om nu mai face fata unor anumete probleme, si sufera, isi doreste moartea...
Pur si simplu nu isi mai doreste sa traieasca, considera ca va fi mai bine in alta lume...
Sau uneori, chiar si lipsa de atentie poate duce la gesturi extreme pentru a fi luata in seama acea persoana.
Sper ca te-am ajutat.
Neintelegerea cu cei din jur_nu o sa imi placa niciodata oamenii. Sunt niste fiinte foarte parsive si nemiloase. Deci in cazul meu ar fi neimplinirea unui vis sau a unei dorinte mai bine spus.
Am sa-ti las niste versuri dintr-o melodie, gandeste larg si iti dai seama.
"Universu depinde de sensu' pe care il vezi tu
Iti raspunde procesu' care asigura progresu'...
Ca sa mearga mersu' inainte, deci iata!
Creatia a-nceput dar n-a fost terminata
De-aia! Nu exista un sens fix
Lucrarea continua, faci parte din mix
"
Chan_Lore_1974 întreabă:
anonim_4396 întreabă: