anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce înțeleg atât de greu o frază?
E posibil să fie din cauza IQ ului? Acest lucru mă neliniștește,i s-a întâmplat cuiva? Dacă da, cum ați rezolvat problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| AnonimA7419 a răspuns:

Se numeste analfabetism functional. In cl 1-4 cu asta se ocupa invatatoarele.

| VoidEternal a răspuns:

Ce fel de faza?

Daca faza e fizica quantica sau fuziunea nucleara, atunci nu e motiv de neliniste.

| dullcat a răspuns:

Ce fel de fraze? In ce context?

| DianaDyi20 a răspuns (pentru dullcat):

De la simplă până la complicată in orice context

| dullcat a răspuns (pentru DianaDyi20):

Ma gandesc ca daca aveai probleme cu intelegerea ar fi observat invatatoarea/invatatorul in clasele mici? Mi-e greu sa-mi imaginez.Ai putea da un exemplu recent? Sa stii ca oricine poate avea probleme cu intelegerea in anumite contexte. Dupa o zi obositoare ma vei auzi si pe mine zicand : Stai, ce? Si cerandu-ti sa repeti cateva propozitii simple de cateva ori, iar creierul meu sa se comporte asa, cumva deconectat si sa nu priceapa.laughing

| VoidEternal a răspuns:

Vezi că ti-a crescut tensiunea. Probabil de la deficitul de atenție din partea părinților și băgatul aiurea în seama. Ia un Extraveral și tine-ti respirația 30 de minute.

| AnonimA7419 a răspuns (pentru VoidEternal):

Ca va mai place sa va bagati in seama voi astia prosti. S ugi chilotii.

| VoidEternal a răspuns (pentru AnonimA7419):

Kindly f¹¹ck off.

| Celdrept a răspuns:

Mănâncă multe nuci și consumă ciocolata cu cacao 80% și cacao frecvent + sport.