anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ma doare capul aproape mereu si in unele zile durerea e mai tare e tumora? am fost la orl si la cardio si n-am nimic ce sa mai fac. vreau sa tiu daca e tumora de aceasta boala ma tem cel mai mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ςσsmiη a răspuns:

Poate fi din cauza oboselii cronice, poate stai prea mult la calculator/TV, sau poate inveti mult(zic si eu), in orice caz cel mai bine ar fi sa iesi din casa, sa faci niste exercitii si sa te culci cand ti-e somn nu conteaza daca e 20:00 sau 02:00.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Durerea de cap poate avea mai multe cauze. Miopie, ochi uscati (cant stai toata ziua cu ochii in monitor clipesti mai rar si ochii devin iritati), sinuzita cronica, abces dentar, etc.
Iarna, mai ales la debutul ei, sunt cele mai dese cazuri de nevralgii, si sunt datorate protejarii necorespunzatoare la frig, sau la curent.

| mgtow a răspuns:

Te trage curentul de la geam probabil cand dormi sau stai toata ziua cu calculatorul in fata ta.

| pietrean a răspuns:

"Tumora" nu este o boala.Este o bucata de "carne" care poate fi maligna(cancer) sau benigna(necanceros).
Poate fi o migrena,pot fi o multime de cauze:parfum puternic,o pozitie necorespunzatoare a corpului,inactivitate dupa efort fizic sau psihic,stersul,fumat excesiv,deshidratare,semipreparate din carne in exces,cofeina,nerespectarea orelor de masa, tulburari de somn, modificari hormonale, accese de furie, greutate excesiva.
Incerca sa te odihnesti cat mai mult(mai ales noaptea sa dormi 7-8 ore, odihna deplina), sa bei apa cat poti mai multa(ies si toxinele din corp, te si hidratezi), mese usoare de 3 ori pe zi si cu doua suplimente,intre(fructe,legume),evita stresul cat mai mult,mai putin la tv si calculator. Observa cand te doare capul si cauta cauzele. Apoi, spune medicului de familie ce ai observat, cand te doare mai tare. Daca ai probleme cu stresul, afecteaza colicistul,(asa am patit eu), daca ai probleme cu tiroida si acestea dau dureri de cap.Doar un medic,poate vedea care este problema,dar ajuta si tu organismul cumva:mancare sanatoasa, hidratare, miscare in aer curat, evitarea stresului, oboselii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.Vezi sa nu fii sensibil la curent si frig;
2. schimbarile de presiune atmosferica si trecerile rapide de la frig la cald si invers pot sa te influenteze.
3. nu mai lua medicamente daca nu este nimic dovedit! Ia numai suplimente de genul echinaceea, propolis, doar naturiste, nu medicamente!
4. Nu te mai gandi la tumore si alte prostii, pentru ca omul are posibilitatea sa se faca bine daca va crede in acest lucru. Eu fac pariu ca atunci cand esti cu prietenii uiti de durerea de cap si ea nu se manifesta. Dar la scoala cand te plictisesti te dor toate.

| Costin_Horia_1978 a răspuns:

De obicei durerile asatea de cap sunt rezultatul oboselii excesive