| Simo975 a întrebat:

De ce ma doare in capul pieptului? ma doare de doua ore si nu m-a lasat dar e o durere suportabila. de fapt durerea m-a luat dupa ce am fumat 3 tigari kent8..de obicei nu fumez doar ocazional. o fi un infarct/preinfarct? alte simptome nu am. mentionez ca am 18 ani. urgent raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Nu cred ca este vorba de infarct cred ca se datoreaza excesului de tigari.

| laurici_3736 a răspuns:

Nu cred ma, probabil ai vreo gastrita. Ce caracter are durerea?

| veronel16 a răspuns:

Daca impreuna cu durerea in piept te-ar fi durut si bratul drept, ai fi vomat si ai fi avut diaree, atunci ai fi fost sigur ca ai facut un preinfarct. Dar nu e cazul sa te sperii. totusi sa te duci sa intrebi si medicul de familie si lasa naibi tigarile

| Simo975 explică:

E o durere asa simt ca am ceva pe piept si ma doare cand ma aplec si cand ma las pe spate.

| Mihaelah a răspuns:

N ai nimic, stai linistit, bea apa vreo 2cani, si respira cat poti de adanc si fa cat de multe pauze cand ai cat mai putin aer in tinewinking