anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mă doare sub sfârc in partea dreapta doar cand apas? App sunt băiat am 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dorueraluat a răspuns:

Nu e nimic anormal. Sigur iti apar acele "pietre" pe care toti baietii le-au avut. Bine ai venit pubertate.

7 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Dereglări hormonale, trec de la sine.
Majoritatea băieţilor în jurul vârstei de 11-14 întâlnesc aceste simptome.
Eu le-am întâlnit la 12 ani iar doctorul mi-a spus că nu există motive de îngrijorare.

| Donsavas a răspuns:

Mergi la medicul de familie pentru consult!

| Elena9328 a răspuns:

Nu suntem doctori.
Mișcă-te la unul.

| Tuca10 a răspuns:

Deci, sa-ti explic eu cum e... daca ai 14 ani esti in crestere, este normal sa simpti asta... o sa iti dispara pe la 16 ani

| SofianAdrian20 a răspuns:

E perfect normal, toti am avut, sau cel putin majoritatea, incepi sa ai dereglari hormonale si o sa se petreaca tot felul de schimbari, bafta!

| Alex07892 a răspuns:

Daca esti mai grasut e un nod de grasime si cineva te a strans/ apasat si acum te diare. Nimic grav iti va trece in cateva zile.

| MaTrezescDimineata a răspuns:

Daca nu o sa dispara o sa te doara toata viata sub sfarc. :3