| Marian223344 a întrebat:

De ce ma dor gleznele dupa ce depun mult efort?
(de exemplu dupa 2 ore de fotbal, am stat 20 minute pe banca si cand m-am ridicat ma intepau gleznele) Asa mi se intampla mereu (am 14 ani, 1.83m, 64 kg)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca se inflameaza. E posibil sa nu fi facut o incalzire cum trebuie sau vorba ta supraefort. Incearca sa iti iei o crema antiinflamatoare gen gheara diavolului sau puterea ursului si da-te seara inainte de culcare. Ai grija mare de articulatii, muschii se refac dar din cauza articulatiilor ai sa plangi toata viata, pentru ca ele se regenereaza greu, Iti spune unu' care regreta ca a facut sport ca un idiot si are majoritatea articulatiilor bulite. Daca le strici pe viitor poti sa ai mare probleme ca de ex tendinita, bursita, artrita. Mai ia suplimente cu calciu. Faci sport de performanta sau alergi de placere in curtea scolii?

| Marian223344 explică (pentru anonim_4396):

Performanta, sunt titular in echipa si practic de 2 ani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Marian223344):

Am inteles. Pai sfatul meu ar fi asa: pe orice post esti titular, joaca controlat si nu agresiv. Eu cand eram mai tanar jucam agresiv si eram foarte bataios la minge, de aia am si avut multe accidentari. Chiar si cand ti se intra prin alunecare la minge mai bine sari decat sa obtii un fault, asa vei evita posibilele accidentari. Am un amic tot fotbal a jucat si din cauza ca a avut prea multe accidentari la glezna a trebuit sa faca o operatie la un moment dat si a dat 2000 de €. I-au bagat astia suruburi in picior, acum nu mai poate face sport. Cred ca inca il doare dar nu mi-a mai spus. Daca aveti kinetoterapeut sau fizioterapeut in echipa sa te mai duci la el sa te ajute, conteaza foarte mult. In rest iti doresc succes si te rog sa nu te superi ca ti-am scris asa mult laughing

3 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Nu esti obisnuit cu efortul fizic, fa zilnic miscare si o sa vezi ca nu o sa mai ai probleme de genul.