| maadaaa a întrebat:

De ce ma dor sani? mi s-au intarit si ma cam dor? de ce?(am facut. o protejat, nu s-a spart prezervativul) de la ce sa fie? ps: ca atunci cand o fac el mai trage de eibig grinbig grinbig grin:dhappy...

menstruatia nu trebuie sa mi vina acum, trebuie sa-mi vina pe 25

de ce mi s-au intarit?

pls raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Vorbește cu un medic!

| answer a răspuns:

Posibil sa-ti mai creasca! Bine faci ca te protejezi! Si totusi protectia prezervativului este de doar 90 si ceva la suta. Poate fii tot o cauza si faptul ca te trage de ei! Spune-i sa nu o mai faca si vezi daca asta este cauza! Si ar mai putea fii o cauza: sa fii ramas insarcinata; sa stii ca daca ramai insarcinata, iti mai vine menstruatia 2-3 luni, dar secretia are alta compozitie si cantitatea este din ce in ce mai mica.(putin probabil sa fie asta din moment ce spui ca te-ai protejat);
Daca ti-ai inceput viata sexuala, acum ai responsabilitatea de a merge la ginecolog macar odata la 6 luni! Ai grija in continuare!

| answer a răspuns:

S-a gasit marele destept ZeroCool (dupa cum ii spune si numele, Zero cu Z mare) sa fie moralist cand el nu pune decat intrebari de rahat aici! Ce lumestraight face

| SociallyDepressed a răspuns:

Cauzele ti le poate spune medicul de familie.Ia fa-i o vizita.winking

| PăpușăDePlasticPrefăcută a răspuns:

Dereglari hormonale sweet, e ceva normal

| ZeroCool_9224 a răspuns:

Ti s-a intarit sau ti s-au intarit?

stii ceva, esti cam proasta rolling on the floor

Mi s-au intarit
sincer esti cam proasta daca intrebi de astea aici.

Esti cam proasta daca intrebi asta aici laughing
pentru cultura ta generala
s-au intarit nu s-a intarit

| Hpzox a răspuns (pentru ZeroCool_9224):

laughing Crek tu esti prost si orb...nu vezi ca asa a scris laughing) Doamneee te afli si tu in vorba.

| maadaaa explică:

De ce mi s-au intarit...srry

| Hpzox a răspuns (pentru maadaaa):

Tu nu vezi ca ai scris corect... dupa ce e chior mai e si prost laughing