Motivele pot fi multiple de la lenjeria intima prea stramta pana la faptul ca testiculele te pot durea daca faci sex, nu ajungi la ejaculare si incetezi. Motivul exact pentru care aceasta durere apare nu este cunoscut dar se stie ca daca peste putin timp te vei excita din nou, durerea va fi mai pregnata. Pot fi si alte probleme mai serioase asa ca cel mai bine ar fi sa mergi la medic. Nu te rusina, este acolo sa te ajute!
Eu stiu o prostie pe care o faceam eu inainte. Ma masturbam, dar fara sa ajung la orgasm (adica sa ejaculez) si astfel dupa 2 minute ma lua o mare durere de testicule si partea inferioara a abdomenului. Trebuia sa specifici si tu in ce moment simti durerea, gen atunci cand te exciti, ca daca ar fi asa e din cauza ca te exciti puternic si se aduna sperma sa fie ejaculata ca si cand ar urma sa ai contact sexual. O rezolvare ar fi sa faci sex sau sa te masturbezi pana la ejaculare. Oricum aceasta sperma se resoarbe de catre organism dar are nevoie de ceva timp (orele acelea cat tine durerea).
anonim_4396 întreabă: