| xXCarolinaXx a întrebat:

De ce ma INTEAPA in partea de jos a buricului?(mai precis Ovarele)...am niste dureri insuportabile. Daca e ceva legat de menstruatie obiectez ca nu mi-a venitt pana acum.am 14 ani fac 15 in iulie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GhAgHiChAdEbUzZzUnAr a răspuns:

Cred ca in curind o sa iti vina prima menstruatie...sau cine stie poate ai racit sau ai facut un efort mai mare.ce e drept daca durerea persista vb cu un doctor.winking

2 răspunsuri:
| missbee a răspuns:

E posibil să începi să ai și tu menstruație... Dacă persistă mai mult de 4-5 zile ar trebui să mergi la medic. Poate fi o răceală.

| Chrysk2 a răspuns:

Vorbeste draga cu parintii tai nu intreba aici,ce crezi ca se intampla aici, nimic, deoarece nu suntem medici si chiar de am fi fara un control nu poti sa zici nimic

PS:NU SUNTEM DR. HOUSE