| CorleoneGyovanny a întrebat:

De ce mă mănâncă spatele, parcă am niste furnici care se plimba pe spate si daca ma scarpin tot ma mănânca? De spălat ma spăl mereu pe spate, nu am pielea rosie nu am nimic care să provoace mancarimea!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Posibil sa fii alergic la maieurile sau bluzele facute din material sintetic, sau care au in compozitie amestec de bumbac si stitetic.

Poarta numai maieuri si tricouri de bumbac (cotton) 100% si vezi daca te mai mananca ceva.

| dullcat a răspuns:

Porti vreun anumit tip de imbracaminte? De exemplu, hainele din materiale sintetice contribuie si ele la macarimi.

| 4evergentleman a răspuns:

Posibil sa ai prurit sau urticarie, sau sa fie pe fond emoțional sau de la unele alimente gen alergie, mai poate fi și în cadrul unor boli psihice cum e anxietatea sau unele tulburări de anxietate. Cred că e pe fond nervos